Informasjonsflyten i SaBK

Vi ønsker med dette å sikre at vi når alle våre medlemmer med viktig informasjon om klubben og all aktivitet som foregår i og rundt den.

For at foreldre og spillere skal kunne holde seg oppdatert om hva som skjer til enhver tid i klubben er ikke e-post nok til å dekke dette. Vi i styret ber spillere, foreldre og foresatte om å gå inn på vår Facebook side og trykke «Like»:

https://www.facebook.com/pages/Sandefjord-Badminton-Klubb-Offisiell-side...

I tillegg går dere inn på Facebook-gruppen: https://www.facebook.com/home.php?sk=group_214245578605686 som dere må spørre om å bli medlem av. Her vil det bli lagt ut meldinger som vil komme som nyhetsvarsler når det kommer ut informasjon fra klubben – turneringer, treninger, påmeldinger til turnering, bestilling av reise og opphold til turneringer etc.

Følg også med på www.sabk.no der dere vil finne mye «statisk» og generell informasjon som turneringskalender, ranking NBF, lagspill, kontingent etc.

Ønsker om forbedringer, manglende informasjon og direkte feil på noen av disse informasjonskanalene sendes til: webmaster@sabk.no

 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer